Clubul Sportiv
eXtrembody M M A

preda o gama larga de arte martiale:

KICKBOXING, JIU-JITSU, KEMPO, BJJ,GRAPPLING, MUAY THAI, PANGRATION

si antrenamente specifice MMA

SPORTUL ESTE O ACTIVITATE CARE POATE INFLUENŢA STILUL DE VIAŢĂ, SĂNĂTATEA SAU PERSONALITATEA UNUI OM

  • Brazilian Jiu Jitsu BJJ
  • Kempo
  • Whushu
  • Kickbox
  • Kempo
  • Kickbox

Noutati din Kickbox, Jiu Jitsu, BJJ si MMA

Campion National Muay Thai 2012

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing a organizat pe 18 noiembrie 2012, la Bucuresti, un concurs national de muay thai (box thailandez), prilej cu care a fost anuntata oficial afilierea la Federatia Mondiala de Muay Thai.

Evenimentul sportiv a avut loc in sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (B-dul Marasti 59), incepand cu ora 10:00, bucurandu-se de prezenta presedintelui acestui for international, lt.gen. Akachai Chantosa.

Competitia a fost adresata deopotriva juniorilor si seniorilor, care s-au confruntat pe categoriile de greutate -45, -48, -51, -54, -57, -60, -63.5, -67, -71, -75, -81, -86, -91 si +91 kg, la masculin, respectiv -45, -48, -51, -54, -57, -60, -63.5, -67 si -71 kg, in competitia fetelor.

Campion National MuayThai 2012 -  Badea Cosmin 

La inceput de cariera Badea Cosmin, a reusit sub indrumarea antrenorului Florin Avramita in timp foarte scurt sa dovedeasca abilitati de luptator, participand la Campionatul National de Muay Thai 2012. Cosmin a obtinut titlu de Campion National intr-un mod categoric, dupa ce si-a executat la propriu toti adversarii, nici unul nu a reusit sa termine lupta in picioare impotriva acestuia. 

Cei mai buni sportivi au fost premiati cu medalii, diplome si cupe, iar castigatorilor le-au fost decernate titlurile de campioni nationali. De asemenea, acest concurs a reprezentat un prilej de selectie a celor mai pregatiti luptatori pentru lotul care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Muay Thai ce va avea loc in capitala Thailandei, Bangkok, intre 12 si 24 martie 2013.

Alte stiri asemanatoare: NatiunaMMA.ro 

Urmariti-ne pe retelele sociale!: