Clubul Sportiv
eXtrembody M M A

preda o gama larga de arte martiale:

KICKBOXING, JIU-JITSU, KEMPO, BJJ,GRAPPLING, MUAY THAI, PANGRATION

si antrenamente specifice MMA

SPORTUL ESTE O ACTIVITATE CARE POATE INFLUENŢA STILUL DE VIAŢĂ, SĂNĂTATEA SAU PERSONALITATEA UNUI OM

  • Brazilian Jiu Jitsu BJJ
  • Kempo
  • Whushu
  • Kickbox
  • Kempo
  • Kickbox

Noutati din Kickbox, Jiu Jitsu, BJJ si MMA

Kickbox, Jiu Jitsu, BJJ, Grappling, Kempo & MMA

No images found.

MMA

Bine ati venit ! Pe acest site veti gasi informatii despre Clubul Sportiv eXtrembody, informatii despre membrii săi și arte martiale în general. Vă rugăm să aruncați o privire la galeriile foto si video din timpul antrenamentelor. Daca aveți întrebări despre clubul nostru, va rugam sa nu ezitati sa contactati antrenorul Avramita Florin la nr. de telefon 0734880520!

 

Jiu Jitsu

Jitsu, sesiunile de antrenament sunt predate de Avramita Florin, cu ajutorul instructorilor asistenți și a altor membri ai clubului. Noi predam Ju Jitsu într-o atmosferă prietenoasă și în condiții de siguranță, toată lumea a fost cândva un incepator chiar instructorii nostrii.

Brazilian Ju Jitsu BJJ

Incepatorii pot începe de formare în orice moment pe tot parcursul anului. La antrenamentele de Jiu jitsu nu este nevoie de kimono, puteti purta doar haine lejere. Pentru a afla mai multe despre jujitsu și clubul Sportiv eXtrembody vă rugăm să explorați linkurile de pe partea dreaptă.

Kempo

Antrenorul Avramita Florin al Clubului Sportiv ExtremBody este campion Mondial Kempo Knockdown, pune un mare accent pe practica reciprocă, aceasta fiind o modalitate excelentă și dovedită pentru oameni sa dezvolte respectul pentru celălalt în timpul antrenamentelor. Pentru a invata o artă marțială este nevoie de o mare de cooperare, răbdare și de comunicare. 

Wushu

 

Bodybuilding

Urmariti-ne pe retelele sociale!: